Acasă Stirile zilei Justitia Adrian Nastase a fost ELIBERAT! Fostul premier a fost dus la un...

Adrian Nastase a fost ELIBERAT! Fostul premier a fost dus la un spital pentru un control medical! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Adrian Nastase a fost eliberat de la Penitenciarul Jilava. Andrei si Mihnea Nastase, mai multi fosti colaboratori si simpatizanti ai lui Adrian Nastase s-au adunat in fata inchisorii si au asteptat iesirea fostului premier.

„Acum cel mai important este sa ajungem acasa. Speram sa uitam repede ultimele noua luni, este o rana care speram sa se inchida in timp”, a spus Andrei Nastase.

La iesirea din Penitenciarul Jilava, Adrian Nastase nu a dorit sa faca declaratii presei, dar a le-a spus jurnalistilor ca peste cateva zile va sta de vorba cu ei.

Fostul premier a urcat in masina alaturi de fiii lui, urmand a se indrepta sper casa din Zambaccian.

Adrian Nastase a fost asteptat in fata inchisorii Jilava de fiii lui, Andrei si Mihnea, de social-democratul Codrin Stefanescu, dar si de fosti colaboratori si simpatizanti.

„M-a sunat dupa decizie si mi-a spus ca asteapta sa primeasca acel fax si dupa aceea sa se indeplineasca toate procedurile interne ale penitenciarului. Nu mi-a spus ce vrea sa faca, dar acum avem putin timp acum dupa ce va iesi sa stam de vorba. E o zi prea importanta pentru noi, ne bucuram de faptul ca il luam acasa. Nu am avut timp pentru pregatiri speciale acasa. Despre planurile pentru cariera politica va putea spune el. Acum cel mai important este sa ajungem acasa. Ne asteptam sa fie asa, dar existau tot felul de alte posibilitati. Speram sa uitam repede ultimele noua luni, este o rana care speram sa se inchida in timp”, a declarat Andrei Nastase inainte de eliberarea tatalui lui.

Dana Nastase nu a putut veni la Penitenciarul Jilava din cauza unor probleme de sanatate.

„Mama n-a putut sa vorbeasca foarte mult dupa verdict, era destul de emotionata. Nu a putut veni din cauza unei probleme de sanatate. Ceva remediabil. O punem repede pe picioare”, a spus Andrei Nastase.

„Barbatul din casa a ramas si este tatal meu, dar la indrumarea lui am reusit sa ramanem o familie unita, stabila emotional si asta a fost cel mai important lucru. Perioada de noua luni a fost cel mai greu moment. Tentativa de sinucidere a fost un episod din aceasta perioada. Nu au fost neaparat luni negre, dar destul de complicate”, a completat Andrei Nastase.

Sursa: rtv.net