Acasă Sanatate Adevarul a iesit la iveala! Leacul tinut ascuns de oncologi care trateaza...

Adevarul a iesit la iveala! Leacul tinut ascuns de oncologi care trateaza eficient cancerul!

Essential oil © Lucenet Patrice/Oredia
Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cancerul este diagnosticul cel mai dur pe care il poate primi un om in zilele noastre. Doar simplul gand ca ai acest diagnostic te poate dobori.

Uleiurile esentiale sunt populare datorita proprietatilor benefice, iar in prezent, unele dintre ele au fost chiar stiintific confirmate ca au capacitatea de a inhiba dezvoltarea cancerului, dar si sa trateze eficient aceasta maladie.

Totul in viata se masoara in energie. Masuram mancarea in calorii, ceea ce reprezinta energia de care avem nevoie. EKG-urile si EEG-urile, masoara frecventa energetica a inimii si a creierului nostru. Starea de rau, boala incepe atunci cand corpul nostru ajunge la o frecventa energetica foarte joasa. Frecventa unui corp complet sanatos este cuprinsa intre 62 si 78 MHz, si incepe la 58 Hz in cazul unei boli.

Testele cu frecventa au relevat de asemenea, alte lucruri interesante, de exemplu, ca gandurile optimiste cresc frecventa noastra cu 10 MHz, si in contrast, gandurile negative o reduc cu 12 MHz.

Uleiurile esentiale fac minuni

Cercetarile au aratat ca o parte din cele mai populare uleiuri esentiale, inclusiv de grapefruit, iasomie, lavanda, lamaie, cimbru, trandafir, musetel, menta, ghimbir si scortisoara pot lupta eficient cu cancerul.

Calibrated Frequency Monitor (CFM), un monitor dezvoltat de catre Bruce Tainio, de la Tainio Technology si sef al Departamentului de Agricultura de la Universitatea Washington de Est calculeaza frecventele uleiurilor esentiale, precum si consecintele aplicarii lor.

Acest monitor este folosit si la Universitatea Johns Hopkins, unde analizeaza legatura dintre frecventa si boala.

Potrivit imunologului Mahmoud Suhail: „Cancerul incepe atunci cand codul ADN din nucleul celular se defecteaza.” Aceasta este in cazul in care uleiurile esentiale pot ajuta, deoarece acestea pot reseta starea codul ADN, noteaza bzi.

Exista numeroase uleiuri esentiale vandute pe piata, dar nu toate sunt de calitate. Multe dintre ele sunt produse sintetic si au fost diluate cu aditivi sau alcool. Prin urmare, pentru a beneficia de toate efectele benefice ale uleiului esential, utilizati doar produse care contin 100% uleiuri esentiale pure, a caror calitate terapeutica este foarte ridicata.

Autorul cartii „The Body Electric”, Robert O. Becker, M. D., confirma faptul ca organismul nostru contine o frecventa electrica si influenteaza in mod semnificativ sanatatea noastra.

Potrivit lui Nikola Tesla, eliminand frecventele care afecteaza corpurile noastre, vom fi mai putin predispusi la boli. Mai mult decat atat, castigatorul premiului Nobel si de doua ori laureat al premiului Nobel, Dr. Otto Warburg, a castigat, de asemenea, acest premiu dupa ce a descoperit ca celulele umane au o tensiune electrica.

De aceea, nu exista nici o indoiala ca anumite boli pot fi dezvoltate ca urmare a unor frecvente, in timp ce altele pot fi prevenite prin alte valori de frecventa.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos