Acasă World Adevarul despre virusul chinezesc care a pus pe jar omenirea: Noul coronavirus...

Adevarul despre virusul chinezesc care a pus pe jar omenirea: Noul coronavirus NU a fost creat in laborator!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un studiu publicat de prestigioasa revista „Nature” arata, fara nicio urma de indoiala, ca virusul SARS-CoV-2, cu alte cuvinte coronavirusul care ameninta acum intreaga lume, NU a fost creat in laborator si nici NU este un virus manipulat de oameni in mod intentionat.

Studiul respectiv, semnat de cinci oameni de stiinta de la universitati de prestigiu din Statele Unite, Marea Britanie si Australia, arata ca noul virus face parte dintr-o familie de 7 coronavirusuri, alaturi de periculoasele SARS, MERS, HIV si alte tulpini mai blande.

Datele genetice arata fara putinta de tagada ca noul virus NU este derivat din genomul unui alt virus. In schimb, cercetatorii propun doua scenarii privind aparitia COVID-19: mutatie la o gazda animala inainte de a ajunge la om ori mutatie la om, dupa ce s-a transferat de la animal la om, scrie Digi24.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentPSD face campanie electorala in plina pandemie. Sute de mii de pachete oferite ca pomeni in Bucuresti!
Articolul următorAngela Merkel da cartile pe fata: Germania se confrunta cu cea mai mare provocare de dupa al Doilea Razboi Mondial!