Acasă Utile Adevarul despre selfie a iesit la iveala! Vezi daca si tu te...

Adevarul despre selfie a iesit la iveala! Vezi daca si tu te regasesti!

Business Selfie
Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Asociatia Americana de Psihiatrie (APA) a confirmat in mod oficial ca dorinta de a crea autoportrete prin fotografiere, cel mai des pentru a fi postate pe retele de socializare, este o tulburare mintala.

Afectiunea se numeste „selfitis” si este definita ca dorinta obsesiv-compulsiva de a face fotografii cu sine insusi si de a incarca fotografiile in retele de socializare drept modalitate de a compensa lipsa de stima de sine, arata kanald.

Conform deciziei Asociatiei Americane de Psihiatrie, exista trei niveluri de tulburari:

1. Selfitis marginal- atunci cand te fotografiezi pe tine insuti cel putin de trei ori pe zi, dar nu posteaza fotografiile pe retelele de socializare;
2. Selfitis acut- cand te fotografiezi cel putin de trei ori pe zi si posteti fiecare fotografie pe retelele de socializare;
3. Selfitis cronic- cand ai o dorinta incontrolabila de a te fotografia si a posta pe retele de socializare mai mult de sase selfie-uri pe zi.
Pe langa aceasta, recent, oamenii de stiinta au stabilit ca publicarea pe retele a fotografiilor din sala de sport sau de la jogging-ul de dimineata reprezinta o boala mintala grava numita tulburare narcisista a personalitatii.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos