Acasă Life Horoscop Adevarul despre nativi: Iata care sunt cele mai violente zodii!

Adevarul despre nativi: Iata care sunt cele mai violente zodii!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Zodiile isi expun agresivitatea si violenta cand sunt starnite din motive diverse, iar felul in care modul in care nativul poate fi inteles este diferit pentru fiecare in parte. 

Unii spun ca lumea ar arata altfel fara nicio forma de agresivitate, altii spun ca lumea nu ar exista deloc. Agresivitatea este reactia omului fata de pericol, dar poate fi si o reatie starnita de o privire, un discurs aspru sau o atitudine. Comportamentele semnelor zodiacale pot varia de la cele mai violente atacuri fizice, la atacuri verbale dure sau reactii tacite, dar calculate. Iata care sunt cele mai violente zodii:

Berbec

berbecBerbecul este printre cele mai agresive semne, fiind guvernat de Marte, Zeul Razboiului. Nativul Berbec este foarte impulsiv, asa ca intai loveste, apoi cere explicatii. Este aprig la manie, insa se calmeaza repede si nu poarta ranchiuna. Miscarea fizica, dar doar acele sporturi care nu presupun competitivitate, il ajuta sa se linisteasca si sa lase supararile deoparte. Berbecul este gelos si agresiv in relatia de cuplu si considera ca aceste manifestari sunt, de fapt, exprimari ale afectiunii.

Taur

taurIn cazul Taurului, agresivitatea nu este una directa, ci tacita, latenta, acesta manifestandu-se cu mare greutate intr-un mod agresiv, dupa ce a fost cu adevarat scos din pepeni. Nativul Taur poate fi destul de distructiv atunci cand ii este amenintata securitatea sau integritatea proprie sau a persoanelor importante pentru el. Este rabdator, dar devine de neoprit odata ce a acumulat suficienta furie. Extrem de gelos si posesiv, Taurul poate avea reactii violente atunci cand isi banuieste partenerul de viata de infidelitate.   Miscarea fizica il ajuta sa se linisteasca, dar la fel de usor il calmeaza si activitatile casnice, cumparaturile sau natura.