Acasă Stirile zilei Social Adevarul a iesit la iveala! Cine este regizorul scandalului de la Kaufland....

Adevarul a iesit la iveala! Cine este regizorul scandalului de la Kaufland. A regizat „Foame de bani” la Kanal D

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

George Adamescu, regizorul scandalului din fata supermarketului Kaufland din Bucuresti, a regizat in trecut mai multe emisiuni de reality-show la posturile TV din Romania. Printre emisiunile realizate de George Adamescu se numara: „Prima iubire” (2007- Romantica TV), „Familii in impas” (2008- TVR 2), „Foame de bani” (5 episoade, 2009- Kanal D), „Mobilul” (5 episoade, 2009- Prima TV), „Visuri la cheie” (2015- Pro TV).

George Adamescu s-a nascut in Bucuresti si a absolvit sectia de regie de film a Universitatii Hyperion, in 1994. In timpul studentiei, a realizat studii si filme de scurt metraj, printre care „Vreme schimbatoare” si „Grieg”, scrie Aktual24.

Cristian Tudor Popescu a declarat, joi seara, ca scandalul provocat de trei persoane in fata unui magazin Kaufland din Bucuresti din cauza termoscanarii este „un act de provocare”.

„Motivul scenetei a fost starnirea oamenilor aflati in jur. Tot ce au facut a urmarit sa realizeze o solidarizare a omenilor cu ei si sa provoace o incaierare de proportii cu fortele de ordine. Nu a iesit acest obiectiv, la final au fost doar cateva strigate de ‘huo’.

(…) Ce vrea acea doamna? Sa pui cate un medic la intrarea fiecarui supermarket ca sa ce? Ca sa miste acel aparat, sa ti-l puna in dreptul fruntii? Pai mai ramene vreunul care se ocupa de cei care sufera in spitale de covid si de alte boli?

Este un act de provocare, s-a urmarit crearea unui incident de proportii”, a declarat CTP la Digi34.

Kaufland Romania a anuntat joi ca incidentul petrecut marti in fata unui magazin propriu a fost regizat. Filmarea a fost facuta de un regizor profesionist, iar scandalagiii purtau microfoane.

„Incidentul a avut loc acum doua zile si a fost regizat, cu scopul de a crea senzational, cele doua persoane purtand microfon si fiind insotite de un cameraman profesionist.

Va confirmam ca agentii de paza au respectat procedurile, ce includ contactarea autoritatilor competente pentru gestionarea cazurilor de agresivitate si nerespectare a legii.

Indemnam clientii sa respecte masurile de protectie la cumparaturi, sa isi pastreze calmul si sa puna sanatatea lor si a celorlalti pe primul loc.

Facem toate eforturile pentru a preveni raspandirea virusului si suntem in permanent contact cu autoritatile”, anunta Kaufland.