Acasă Timp liber Spiritualitate Adevarul a iesit la iveala! Ce se ascunde la pagina 666 din...

Adevarul a iesit la iveala! Ce se ascunde la pagina 666 din Biblie?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Foarte multe persoane asociaza grupul de cifre 666 cu numele Diavolului, dar se pare ca nu este chiar asa. Totul a plecat de la o fraza din Noul Testament: „Cel care va intelege va putea calcula numarul Fiarei, intrucat e vorba de un numar care defineste o persoana. Numarul acelui om este 666”.

„666” e considerat drept o insulta. Trebuie adaugat si faptul ca numele grecesc al Imperiului Nero, scris in ebraica, are o valoare numerica echivalenta cu 666.

De altfel, din cauza originii, se spune ca cifra 666 simbolizeaza rautatea Imperiului Roman. in timp, ideea a fost dezvoltata, astazi crezandu-se ca omul cu cifra 666 in frunte este chiar Satana, scrie A1.

Cu toate acestea, in Biblia sau Sfanta Scriptura aparuta cu aprobarea Sfantului Sinod in 1988, la pagina 666 se afla mai multe versete din Cartea Ecclesiastul a lui Solomon, regele cel intelept, dintre care iata cateva:

„Vreme este sa plangi si vreme sa razi; vreme este sa jelesti si vreme sa dantuiesti. Vreme este sa arunci pietre si vreme sa le strangi; vreme este sa imbratisezi si vreme sa fugi de imbratisare. Vreme este sa agonisesti si vreme sa prapadesti; vreme este sa pastrezi si vreme sa arunci. Vreme este sa rupi si vreme sa cosi; vreme este sa taci si vreme sa graiesti.

Vreme este sa iubesti si vreme sa urasti. Este vreme de razboi si vreme de pace.

Care este folosul celui ce lucreaza intru osteneala pe care o ia asupra-si? Am vazut zbuciumul pe care l-a dat Dumnezeu fiilor oamenilor, ca sa se zbuciume. Toate le-a facut Dumnezeu frumoase si la timpul lor; El a pus in inima lor si vesnicia, dar fara ca omul sa poata intelege lucrarea pe care o face Dumnezeu de la inceput pana la sfarsit” (Ecclesiastul, capitolul 3, versetele 4- 11).

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentSuperstitii in prima luna de toamna! Cum atragi sporul si norocul in casa!
Articolul următorEnergia corpului uman hraneste nevoile emotionale! Ce se intampla cand interactionam cu energiile negative