Adevaratul motiv pentru care televiziunile aservite lui Dragnea critica MULTINATIONALELE! | Cap Limpede

Adevaratul motiv pentru care televiziunile aservite lui Dragnea critica MULTINATIONALELE!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Televiziunile aservite liderului PSD condamnat penal, Liviu Dragnea, au inceput un adevarat razboi cu companiile straine care activeaza in Romania, pe motiv ca vin sa faca bani in Romania. Adevaratul motiv este legat de faptul ca aceste companii si-au scos bugetele de publicitate din programele manipulatoare ale acestor trusturi.

Unii dintre sefii de multinationala au mers chiar mai departe si s-au prezentat chiar la protestele impotriva guvernului din Piata Victoriei.

Liviu Dragnea nu s-a mai putut abtine si chiar a luat pozitie in sprijinul televiziunilor: „Mi s-a parut mai mult decat incorect ca presedintele unei banci straine sa protesteze impotriva Guvernului Roman. Poate este suparat pentru legea darii in plata sau pentru alte lucruri pe le-am aprobat sau initiat pentru romani. Cine va plati? Noi, romanii. Toti romanii vor plati pentru aceasta perioada”, a zis Dragnea la RTV. Amintim ca senatorulĀ PNL Daniel Zamfir, initiatorul legii darii in plata, a remarcat prezenta presedintelui Raiffaissen Bank la proteste.

„Vad bine??? Van Groningen e la proteste? El, presedintele Raiffaissen Bank,care a facut sute de milioane pe carca Statului roman? El, care a jecmanit sute de mii de romani si care vrea sa dea in judecata Romania la instantele internationale din cauza legii darii in plata, e acum protestatar???

Pe cand un protest la care sa strigam din toate piepturile: DREPTATE, LIBERTATE si OPRITI ABUZURILE ? Ma inscriu de pe acum la organizatori…”, a scris Daniel Zamfir, sotul Oanei Stancu de la A3 pe Facebook, alaturi de o poza cu Van Groningen.

Evident Zamfir este inca un ales liberal care a dezertat in tabara pesedista!

Loading...

Va minunati ce avere a strans si vedeti cat castiga sotia sa Oana Stancu de la Antena 3 prin intermediul firmei Zet Production!

 

 

Adevaratul motiv pentru care televiziunile aservite lui Dragnea critica MULTINATIONALELE! was last modified: februarie 5th, 2017 by Elena Tudor

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close