Acasă Sanatate Adevarata cauza a imbolnavirii ficatului!

Adevarata cauza a imbolnavirii ficatului!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Mania este un dezechilibru al sistemului nervos, cu radacini emotionale. A ne mania inseamna a ne supara foarte tare si a nu ne putea stapani furia in anumite circumstante.

Aceasta manifestare are punctul de plecare in sistemul emotional,acolo unde sunt inmagazinate tiparele noastre,reactiile emotionale “inregistrate” de-a lungul vietii.

Ne suparam adesea fara ca situatia in sine sa fie atat de grava,aparent. in spatele acelei stari de nervozitate se afla,insa, o acumulare emotionala negativa si odata venit momentul, noi reactionam exagerat de dur. in prima faza, acest lucru nu pare atat de rau,dat fiind faptul ca toata negativitatea acumulata se elibereaza. Problemele intervin atunci cand furia este varsata pe ceilalti.

Deci,pentru a intelege mai bine ce se intampla in interiorul nostru, am putea pleca in analiza noastra de la un fapt concret

Presupunem ca ne-am simtit maniosi pe seful nostru pentru ca am fost nedreptatiti in privinta salariului si am rabufnit intr-o zi. Poate ca aveam dreptate sa fim maniosi,insa aceasta manie nu s-a produs spontan, ea are in spate un anumit trecut,in sensul ca am “tacut” de multe ori si am acceptat aceasta nedreptate. Odata cu aceasta noua conjunctura,nu am mai putut sa tacem si ne-am pierdut echilibrul. sefului nu i-a picat deloc bine si se gandeste sa ia niste masuri.

Acum vom analiza fiecare moment in parte

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos