Acest suc delicios reduce colesterolul, distruge cancerul de san si multe altele! – Cap Limpede

Acest suc delicios reduce colesterolul, distruge cancerul de san si multe altele!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

In zilele noastre si in special in ultimii ani, sucul de rodie si beneficiile sale de sanatate asociate au devenit din ce in ce mai populare si discutate. Acest lucru se datoreaza in mare parte antioxidantilor gasiti in sucul de rodie. Vinul rosu si ceaiul verde au fost cunoscute inca din cele mai vechi timpuri pentru uimitoarele beneficii oferite sanatatii si stiinta a aratat ca aceste beneficii vin din taninii prezenti in vinul rosu si in ceaiul verde. Rodiile sunt, de asemenea, bogate in tanini, iar oamenii de stiinta au concluzionat ca aceste taninuri abundente sunt responsabile pentru beneficiile extraordinare oferite de sucul de rodie, care pot contine de trei ori mai multi antioxidanti decat ceaiul verde sau vinul rosu.

De ce este important?

Antioxidantii sunt cunoscuti pentru a ataca si a preveni daunele produse de radicalii liberi din organism, care joaca un rol esential in aparitia bolilor Parkinson si Alzheimer, cancer si alte boli legate de varsta, cum ar fi artrita, boli de inima si chiar imbatranire prematura. Cand este privit in aceasta lumina, beneficiile oferite de sucul de rodie devin din ce in ce mai atractiv, de vreme ce nu este alcoolic, este delicios atunci cand este servit la temperatura camerei sau rece si poate fi utilizat la prepararea unei serii deĀ  feluri de mancare interesante si exotice.

Deci, la ce altceva poate fi de ajutor sucul de rodie? Ei bine, exista o serie lunga de utilizarile. Un studiu efectuat in Israel, in 2004, a aratat ca, prin consumul unui pahar de suc de rodie concentrat in fiecare zi, au avut loc cateva modificari pozitive ale starii de sanatate. Tensiunea arteriala a fost redusa, nivelul colesterolului rau a scazut si cel bun a crescut. Alte studii din Israel au aratat ca poate nu numai sa distruga celulele cancerului de san, dar ar putea preveni dezvoltarea acestora in primul rand.

Loading...

sursa: naturalhealthezine.com

 


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close