Acasă Sanatate Aceasta femeie a descoperit izvorul tineretii fara batranete! Are 70 de ani,...

Aceasta femeie a descoperit izvorul tineretii fara batranete! Are 70 de ani, dar arata de 30 de ani!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Mama si bunica ei au murit de cancer la san la 47, respectiv la 36 de ani. Matusile ei au murit de asemenea de cancer la varste timpurii. Diabetul face ravagii in familia ei.

 

Annette Larkins este perfect sanatoasa si nu a luat pana acum nici macar o aspirina. De fapt, ea nu ia nici un fel de medicament, dintre cele acceptate in medicina conventionala moderna. Ea este o fanatica a medicamentelor ADEVARATE si se ghideaza dupa sintagma, „Lasa hrana sa fie medicamentul tau si lasa medicamentele sa fie hrana ta.” – Hippocrates.

Doamna Larkins creste o multime de fructe, legume, plante aromatice in casa si in curtea casei sale. Ea colecteaza apa de ploaie si face de litri de suc din fructele si legumele pe care le cultiva. Cerealele incoltite sunt una dintre specialitatile ei. Isi cultiva propria cultura de grau incoltit si bea sucul in mod regulat. Pentru multi pare incredibil sau poate chiar o gluma modul in care femeia isi cultiva alimentele proaspete, dar sucurile furnizate de acestea ii confera o stare generala de sanatate incredibila si ii aduce o tinerete fara batranete.

Citeste caplimpede