Cap Limpede

World

Aceasta ar putea fi sursa durerilor de cap! Fii atent la aceste simptome!

Durerile de cap au cauze nebanuite iar de fiecare data medicii cauta intre mii de posibilitati pentru a pune diagnosticul corect. Dar cu siguranta nu te astepti ca sursa durerilor de cap sa fie alimentele contaminate.

O femeie de 31 de ani din Garland, Texas a aflat cu stupoare ca motivul migrenei era un PARAZIT.  De fapt nu unul, ci mult mai mulți care și-au lăsat ouăle în creierul ei, loc unde s-au dezvoltat propice. Starea femeii a culminat cu dureri de cap insuportabile si pierderi de vedere, iar la spital a aflat ca larvele au inceput sa creasca in creierul ei. Acestea au fost inlaturate si este asteptat ca femeia sa se refaca complet, anunta iflscience.com.

Cel mai probabil femeia a contactat parazitul intr-o vacanta, in urma cu doi ani, de la alimente contaminate cu fecale care contineau si o tenie sau un ou. Acesta este si cel mai comun mod in care parazitul se poate transmite la om.

Teniile trec prin sange si sunt de cele mai multe ori inofensive, insa ocazional parazitul se poate deplasa in anumite parti ale corpului unde chiar nu il dorim, cum a fost si cazul femeii din Texas.

sursa:onlinereport.ro

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-83015").on("click", function(){ $(".com-click-id-83015").show(); $(".disqus-thread-83015").show(); $(".com-but-83015").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});