Acasă Timp liber Cultura Academia de Magie, prima scoala de iluzionism din Romania, se redeschide la...

Academia de Magie, prima scoala de iluzionism din Romania, se redeschide la Universitatea Dalles!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Academia de Magie, prima scoala de iluzionism din Romania, se redeschide sambata, 28 septembrie, la Universitatea Populara Ioan I. Dalles, potrivit agerpres.ro.

Tinerii pasionati de magie, dornici sa descopere din interior „o lume atat de fascinanta ca cea a magiei, a iluzionismului”, vor avea ocazia de a invata cateva dintre secretele si etica unui magician, in cadrul cursurilor Academiei de Magie, informeaza un comunicat al Teatrului de Magie.

„Ideea unei Academii de Magie am avut-o inca de la primul spectacol de iluzionism pe care l-am facut in Romania. Nu m-am gandit insa ca o vom deschide atat de repede, dar nenumaratele solicitari primite atat pe mail, cat si pe blog mi-au confirmat ca romanii au inceput sa descopere si sa fie interesati de magie. Iar atunci cand iti doresti sa promovezi arta magiei ca arta de spectacol, cel mai bine este sa o predai chiar tu, sa te asiguri ca ea este inteleasa la adevarata valoare. Acesta este si motivul pentru care pe langa cursurile de iluzionism am dorit in mod expres ca Academia de Magie sa ofere si cursuri ce tin de Arta Actorului. Imi doresc ca absolventii nostri sa devina artisti magicieni, iar diploma pe care o primesc sa-si confirme greutatea prin evolutia lor viitoare”, a declarat Andrei Teasca, fondator al Teatrului de Magie, citat in comunicat.

Copiii care se vor inscrie vor avea posibilitatea sa se delecteze cu arta actoriei, vor putea sa-si insuseasca elemente de teatru si prezenta scenica, pantomima, improvizatie, dans si interpretare vocala.

„Acest atelier le va forma o personalitate deosebita: vor deveni naturali, spontani, firesti, isi vor imbunatati dictia, atitudinea si spiritul de echipa, isi vor imbogati limbajul si vor invata sa aprecieze spectacolele, filmele si show-urile de calitate”, se mai arata in comunicat.