Ceea ce stia toata lumea, cum ca Guvernul Mondial vrea implantarea subcutanata a chip-urilor este deja unanim acceptat, ceea ce nu se stia era de cand si unde va incepe implantarea chip-urilor. Iata ca raspunsul nu s-a lasat mult asteptat iar populatia din SUA este deja implantata iar acum si Brazilia a fost invitata pentru dotarea cu chip.

Aceasta versiune a chip-ului poate fi implantata in orice parte a corpului, iar multe autoritati si firme o folosesc ca si masura de restrictie pentru angajati, sau ca masura de siguranta. Odata instalat CHIP-ul oamenilor li se prezinta avantajele de a avea chip-ul instalat, de la cumparararea mancarii pana la oferirea de date complete despre medicamentele folosite si pana la corelarea datelor cu cele ale familiei, astfel putand fi OBTINUTE informatii complete despre tot arborele genealogic al unei familii.

 

Iata ce se scrie in Apocalipsa Capitolul 13 versetele de la 15 la 18

“15.         Si i s-a dat ei sa insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei sa si graiasca si sa omoare pe toti cati nu se vor inchina chipului fiarei.

16.          Si ea ii sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte.

17.          Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei.

18.          Aici este intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase.”

 

Urmariti acest video ca sa intelegeti de ce i se spune CHIP-ul diavolului sau CHIP-ul apocalipsei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.