Acasă Life Dezvoltare Personala Vrei sa ajuti pe toata lumea, dar pe tine cine te ajuta?...

Vrei sa ajuti pe toata lumea, dar pe tine cine te ajuta? Invata sa nu te mai lasi impotmolit de nevoile altora!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cu totii vrem sa vindecam lumea si sa o facem un loc mai bun. Si este vital. Cu toate acestea, inainte de a incepe sa incerci sa intri pe scena mondiala, sa te implici in viata familiei, a prietenilor si in cateva cazuri, a unor persoane pe care nici macar nici macar nu le cunosti, este foarte important sa iei aminte la tine insuti.

Te simti drenat de toata lumea care are nevoie de ceva sau de cei care vor ceva de la tine? Limitele noastre sunt foarte sensibile atunci cand plutim pe bule sensibile si de ingrijorare. Bulele toxice incep sa explodeze. Chiar daca ne convingem ca este benefic , curand apar luminile rosii si totul se va opri. Simti ca nimanui nu-i pasa cand de fapt tu esti cel care are intr-adevar o problema.

Poarta-te cu tine insuti cum te porti cu ceilalti

Toata lumea vrea sa fie placuta, dar nu uita ca poti aborda cu usurinta aceasta misiune intr-un mod cu totul si cu totul gresit. Mai intai, trebuie sa te concentrezi pe relatia cu tine insuti si sa te placi pe tine inainte de a-i face pe altii sa te placa. Dar intreaba-te, de fapt te placi? Cu mai multa stabilitate interioara, ajungi sa fii mai putin un roller coaster emotional.

Schimba negativitatea; controleaza-ti sentimentele si emotiile. Fericirea nu depinde de factori externi. Aceasta este legata in mod direct de sentimentul tau de multumire. Este posibil si usor sa fii fericit doar cu tine insuti. Trebuie sa accepti cine esti si sa cresti. Mintea ta nu poate fi pur si simplu adaugata. Oamenii nu pot explora modul in care te simti si cum iti merge, pot doar sa faca presupuneri.

Suntem constant impotmoliti de nevoile altora. Timpul, energia si spatiul nostru nu lasa loc productivitatii personale. O cale cruciala spre fericirea personala este invatarea artei blande de a spune nu. Este minunat sa obtii complimente de la ceilalti, dar daca trebuie sa te bazezi pe validarea celorlalti pentru determinarea bunatatii personale, poti ajunge cu usurinta intr-un roller coaster emotional. Atunci cand te apreciezi pe tine insuti, nu te indepartezi inutil de la drumul tau si oamenii incep sa te placa pe tine cel real. Exista o lipsa de autenticitate in gesturile tale daca te camuflezi in functie de gesturile diferitilor oameni de care esti inconjurat.