Acasă Life Dezvoltare Personala Gestul simplu prin care atragi banii si bunastarea in casa!

Gestul simplu prin care atragi banii si bunastarea in casa!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cateva trucuri prin intermediul carora veti aduce bunastare si noroc in casa, utilizand anumite tehnici demult stiute.

Repara orice scurgere

APA :In feng shui apa simbolizeaza doua lucruri: banii si emotiile.

In ambele situatii, este vorba despre circulatie. Daca nu vrei ca bani sa ti se scurga printre degete ,repara in casa bateriile de la chiuvete si acoperisul, nu lasa ca apa sa-ti picure in casa. Cand repari ceva in casa ta, repari ceva in viata ta. Daca nu o faci, nu ar trebui sa te mai plangi ca nu iti merge bine.

Pune capacul la wc dupa ce-l utilizezi

Cand tragi apa la wc se pierde energie. Daca pui capacul la wc, protejezi chiu-ul (energia) sa nu plece din casa ta. Nu da drumul la bani pe apa. O ideea foarte buna ar fi sa legi panglici rosii pe teava din spatele toaletei pentru a-ti proteja o data in plus, banii.

Pastreaza ordinea si curatenia la intrarea in casa

Foarte important in Feng Shui si nu numai este aspectul intrarii in casa ta! Cu cat este mai armonioasa si mai atragatoare, din toate punctele de vedere , cu atat oportunitatile vor fi atrase de casa ta. Ai grija sa ai soneria functionala, sa ai flori puse la intrare, numarul casei sau al apartamentului sa fie vizibil, sa fie un pres de usa curat si frumos colorat.
Pastreaza curat si functional aragazul si cuptorul

Feng shui ne explica importanta pastrarii in curateniperfecta aragazul care reprezinta simbolul abundentei. Trebuie pastrat curat atat cuptorul cat si arzatoarele. Foloseste toate arzatoarele, ele fiind canale deschise oportunitatilor.

Mareste-ti propria energie

Daca ai facut toate cele de mai sus, acum este bine sa te ocupi si de tine si de mentalitatea ta fata de bani!

Fii calm in gestionarea banilor, respecta-i, nu-i mai mototoli cand ii bagi in buzunar.

Fii calm cand ai de platit facturi. Nu te enerva, asa trebuie procedat – datoriile si darile trebuie platite!

Cheia este sa-ti mentii vibratiile sus cand te gandesti la finante. Daca economisesti, cheltuiesti si daruiesti bani cu recunostinta, vei sesiza in scurt timp ca finantele tale vor cunoaste cresterea la care ai visat mereu.

Sursa: Secretele