O studenta din Cluj a creat bomboanele impotriva cancerului! Ce contin drajeurile minune!

Ioana Oprea, studenta la Facultatea de stiinta si Tehnologia Alimentelor din cadrul USAMV Cluj, a creat in laborator bomboane care inhiba celulele canceroase. Tanara spune ca drajeurile nu contin zahar, au efect anticancerigen, antioxidant si hepatoprotector.

Studenta a declarat pentru cluj.ro ca drajeurile Candy Shield, care contin pulbere din turmeric si afine, sunt preventive si nu curative si pot fi consumate si de persoanele diabetice.

„Bomboanele inhiba dezvoltarea celulelor tumorale. Eu le-as recomanda ca fiind preventive si nu curative. Efectul anticangerigen a fost demonstrat prin studii in vitro. Datorita concentratiei de extract de turmeric celulele canceroase pot fi distruse. Cred ca bomboanele trebuie introduse in alimentatia copiilor pentru a preveni dezvoltarea tumorilor, dar si a bolilor cardiovasculare.

Click pe aceeasi tema:  Simptomele care iti arata ca ai cancer pulmonar!

Din cauza ca alimentatia din zilele noastre contine mult zahar, am incercat sa aduc ceva sanatos si in acelasi timp placut la gust.

Totodata aspectul vizual conteaza, iar de aceea am ales sa utilizez plante cu beneficii mari asupra organismului uman”, a declarat Ioana pentru cluju.ro.

Tanara studenta marturiseste ca a fost ajutata in demersul ei si de profesorii de la facultate.

in perioada urmatoare, bomboanele create de studenta din Cluj vor fi supuse unor studii de stabilitate, dupa care va urma inregistrarea oficiala a produsului.

Click pe aceeasi tema:  A vindecat 5.000 de persoane de cancer! Vezi reteta care vindeca orice tumora in 90 de zile
spre