Acasă Politic Peste 250.000 de oameni in Piata Victoriei cer PSD-ului sa schimbe GUVERNUL...

Peste 250.000 de oameni in Piata Victoriei cer PSD-ului sa schimbe GUVERNUL lui DRAGNEA!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Peste 250.000 de oameni se afla in Piata Victoriei din Bucuresti si solicita Guvernului cazut in minciuna si propunerea unui nou guvern capabil sa gestioneze tara!

Strada a castigat o batalie, protesteaza si astazi, dupa ce Ordonanta de Urgenta pentru modificarea Codurilor Penale a fost abrogata si publicata in Monitorul Oficial. Mitingul din aceasta seara se anunta a fi cel mai mare de pana acum.
Protestatarii scandeaza: „Cine nu sare, nu vrea schimbare”, „Nu renuntam”, „Nu cedam”, „Continuam”, „Jos Guvernul mafiot” si „Pleaca, Dragnea, pleaca”, „Plecati, plecati, nu mai guvernati”, „Vrem democratie cu hotii in puscarie”.

Pe doua blocuri si pe cladirea Guvernului se proiecteaza „Demisia”, „Dragnea, nu uita, Romania nu-i a ta”.

Manifestantii care au venit in Piata Victoriei au adus cu ei pancarte pe care scrie: „PSD, votul nu e un cec in alb”, „La multi ani, Liviule, cu executare”, „Dreptate, nu imunitate, „Iubesc Romania, „Ne-am trezit, nu ne mai pacaliti”, „Jos labele de pe DNA”, „Cand ne numarati, adunati si 64 de victimele de la #Colectiv”, „Te lepezi Drac-nea? Alta intrebare”, „Jos guviermii”.Numarul celor care vin in Piata Victoriei continua sa creasca, la metrou fiind foarte aglomerat. De asemenea, este aglomeratie mare si pe Bulevardul Ana Ipatescu, sute de oameni indreptandu-se catre Piata Victoriei.