Acasă Stirile zilei Cod Galben de vant puternic in Bucuresti si in 11 judete din...

Cod Galben de vant puternic in Bucuresti si in 11 judete din tara

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi dimineata, doua atentionari nowcasting de vant puternic valabile in orele urmatoare in judetele Arges, Dambovita, Prahova, Buzau, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Teleorman, Ilfov, Constanta, Tulcea si municipiul Bucuresti.

Potrivit meteorologilor, pana la ora 12 in Constanta si Tulcea se vor semnala intensificari ale vantului cu viteze ce vor atinge la rafala 60 — 70 km/h.

De asemenea, pana la ora 13,00, in celelalte judete si in Capitala intensificarile vantului vor atinge viteze de 55 — 65 km/h la rafala.

Incepand de joi dimineata de la ora 6,00 si pana vineri la ora 9,00, un numar de 27 de judete se afla sub Cod Galben de ploi, lapovita si ninsori, dar si de intensificari ale vantului. Judetele vizate de atentionarea Cod Galben sunt: Maramures, Bistrita Nasaud, Suceava, Botosani, Harghita, Neamt, Iasi, Bacau, Vrancea, Buzau, Covasna, Brasov, Prahova, Dambovita, Arges, Sibiu, Valcea, Gorj, Mehedinti, Caras Severin, Timis, Arad, Hunedoara, Alba, Bihor, Cluj si Salaj.