Acasă Stirile zilei Justitia Huidu a primit DOI ANI si SASE LUNI de inchisoare cu SUSPENDARE

Huidu a primit DOI ANI si SASE LUNI de inchisoare cu SUSPENDARE

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Fostul realizator TV Serban Huidu, trimis in judecata pentru ucidere din culpa in urma accidentului soldat cu trei morti, a fost condamnat, vineri, de Judecatoria Brasov, la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare.

Magistratii Judecatoriei Brasov l-au condamnat pe Serban Huidu la doi ani si jumatate de inchisoare cu suspendare, si un termen de incercare de patru ani si sase luni.

De asemenea, potrivit instantei, Huidu este obligat la plata cheltuielilor de judecata de 300 de lei si urmeaza sa i se restituie autoturismul implicat in accidentul petrecut in 16 octombrie 2011, in apropierea localitatii brasovene Timisul de Sus.

In schimb, autoturismul Dacia Logan in care se aflau cele trei victime ale lui Huidu va ramane in custodia anchetatorilor ca mijloc de proba la dosar.

Sentinta Judecatoriei Brasov nu este definitiva, putand fi atacata in termen de zece zile de la comunicare.

Serban Huidu nu a fost prezent, vineri, la Judecatoria Brasov, fiind reprezentat de catre avocatul sau, Ioan Manjina.

La procesul de la Judecatoria Brasov au fost prezenti fiul si sotia lui Stefan Lungu Balogh, una dintre cele trei victime.

La primul termen al procesului in care este judecat pentru ucidere din culpa, Serban Huidu le-a spus magistratilor, la mijlocul saptamanii trecute, ca nu stie cum a ajuns cu masina pe contrasens, ca ii pare foarte rau pentru tragedie si ca isi asuma responsabilitatea, in timp ce familiile victimelor au cerut ca acesta sa fie condamnat la inchisoare cu executare.

Atat procurorii, cat si avocatii familiilor victimelor au cerut condamnarea lui Huidu la inchisoare cu executare, in timp ce avocatii fostului realizator TV au solicitat circumstante atenunante si o pedeapsa neprivativa de libertate. Sursa: mediafax