Acasă Utile Ce se intampla daca dai cu un cartof taiat pe gratarul incins!?

Ce se intampla daca dai cu un cartof taiat pe gratarul incins!?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Pentru ca tot ne aflam in plin sezon al gratarelor, si cum romanii sunt printre cei mai iubitori oameni de carne pe gratar, ne-am gandit sa va oferim un mic truc pentru a va ajuta sa il faceti cat mai placut si mai gustos.

Cu totii iubim preparatele la gratar, fie carne, fie legume, dar partea cea mai deranjanta este aceea ca de foarte multe ori acestea ajung sa se lipeasca si sa se arda de gratar, oferind un gust neplacut si chiar sa strice tot farmecul. Cu siguranta stiati ca se poate da cu grasime sau cu ulei, dar aceasta se arde cu timpul si procesul trebuie repetat de foarte multe ori. Cel mai simplu truc este acela de a lua un cartof si de a il taia in doua bucati, apoi il infigeti intr-o furculita si frecati gratarul in momentul in care este destul de incins pentru a pune ceea ce doriti sa prajiti.

Cel care realizeaza trucul sustine ca efectul dureaza cel putin 45 de minute, cat i-a luat acestuia pentru a face pestele, și oferă dovezi clare că așa stau lucrurile. Distribuie acest articol pentru a informa grataragiii.

Sursa: ampress.ro dupa un articol de DarwinAwords.net