Acasă Life Dezvoltare Personala Esti ceea ce semeni! Afla acum secretul prin care poti controla starea...

Esti ceea ce semeni! Afla acum secretul prin care poti controla starea de spirit a celor din jur!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Se intampla sa traim intr-o cultura orientata spre vinovatie. Traim intr-o epoca de procese, proteste, dezbateri, stereotipuri si acuzatii. Multi dintre noi s-au obisnuit cu starea de suparare venita in urma actiunilor si comportamentelor oamenilor din jur. Acest lucru se datoreaza faptului ca cei mai multi oameni cred ca suntem persoane fizice cu actiuni independente. Aceasta premisa este, insa, gresita. Intr-adevar, toata fiecare este o imagine in oglinda a lui.

Acest lucru inseamna ca, atunci cand suntem nebuni, furiosi si suparati, vom scoate aceste emotii in fata oamenilor din jur. Cand le spunem prietenilor sau familiei ca sunt nepoliticosi, este de fapt o reprezentare a propriei noastre grosolanii. Noi intotdeauna culegem ceea ce semanam.

DOVEZILE PENTRU ACEASTA AFIRMATIE

Atunci cand sunteti la cumparaturi, iar la casele de marcat sunt cozi imense. Esti suparat ca vei sta la coada iar in momentul in care iti vine randul te enervezi si iti versi nervii pe casierita.

Ne place sa credem ca motivul care ne face sa devenim irascibili este din cauza ca pur si simplu se intampla. In realitate, Motivul producerii acestor lucruri neplacute este starea de spirit iar producerea lor este oglindirea acesteia.

ACCEPTAREA FAPTULUI CA SUNTEM O IMAGINE IN OGLINDA A NOASTRA, O PROVOCARE

Acceptarea ideii ca lumea este o imagine in oglinda poate fi o pastila destul de greu de digerat. Acest lucru se datoreaza faptului ca ego-ul nostru se simte mult mai confortabil dand vina pe circumstantele exterioare si nu luand responsabilitatea pentru faptul ca suntem tristi, furiosi sau in suferinta.

Odata ce incepem cu adevarat sa acceptam aceasta idee cum ca suntem o imagine in oglinda putem elibera gandurile si comportamentele care cauzeaza suferinta in viata noastra. Lucru care ne ajuta sa facem schimbari majore in viata pentru a obtine mai multe rezultate pozitive.

IATA O MODALITATE USOARE DE A REDUCE DAREA VINEI

Data viitoare cand cineva este nepoliticos cu tine sau tu gresesti, intoarce-te la tine, la ce te gandeai sau ce faceai inainte de a se produce interactiunea. Practicand aceasta metoda in mod repetat vei incepe sa observi ca atunci cand oamenii sunt rai cu tine, inevitabil intri intr-o stare de spirit negativa.

De asemenea, puteti practica aceasta tehnica si cand oamenii sunt amabili si politicosi cu tine. O sa observati ca intrati intr-o stare de spirit pozitiva.

Sursa: Enlightened Consciousness

Aboneaza-te pe YOUTUBE
Articolul precedentGhid pentru a deveni o persoana completa spiritual. Invata cele sapte legi ale Intregului!
Articolul următorCe se intampla daca dai cu un cartof taiat pe gratarul incins!?