Acasă Stirile zilei Infrastructura Autostrada Cernavoda-Medgidia nu va fi gata la 30 iunie! VEZI cand se...

Autostrada Cernavoda-Medgidia nu va fi gata la 30 iunie! VEZI cand se va circula integral pe autostrada soarelui

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Tronsonul Cernavoda-Medgidia, parte a Autostrazii Soarelui Bucuresti-Constanta nu va fi deschis traficului la 30 iunie. Tronsonul de autostrada Cernavoda-Medgidia ar fi urmat sa fie deschis, la nivel de drum national, cu o banda pe fiecare sens, la 30 iunie, dar, potrivit directorului Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Constanta, Mihai Dima, acest lucru nu va fi posibil, potrivit romanialibera.ro.

 

Oficialul spune ca totusi, se lucreaza intens, iar drumul va fi deschis, pe un singur fir, la jumatatea lunii iulie.

“Noul constructor lucreaza, totusi, intr-un ritm deosebit. Sunt implicate, aproximativ, 300 de utilaje, 150 de mijloace auto, intr-un ritm furnicar care este evident in momentul in care intri pe santier. Cred cu fermitate ca actualul constructor isi doreste foarte mult sa se incadreze in termene si in vara asta sa avem circulatie Constanta-Bucuresti pe autostrada”, a spus seful DRDP Constanta.

 

La 30 martie, pe final de mandat, fostul ministru al Transporturilor, Alexandru Nazare, a spus ca tronsonul Cernavoda-Medgidia va fi deschis traficului, pe ambele sensuri, la 30 iunie. Asta dupa ce, la inceputul aceleiasi luni, directorul tehnic al consortiului Astaldi-Max Bogl, care construieste autostrada, spusese ca, din cauza frigului, lucrarile au fost intârziate iar tronsonul va deschis la 30 iunie, insa pe un singur fir.

 

Celalalt tronson, Medgidia-Murfatlar (de la Murfatlar la Constanta se circula deja pe autostrada) ar urma sa fie deschis traficului, la patru benzi pe sens, tot la sfârsitul acestei luni, potrivit planificarii.

vezi video cu stadiul lucrarilor de legatura!