Acasă Stirile zilei Stiinta NASA ingrozeste OMENIREA cu acest ANUNT: Pe 4 ianuarie 2015, PAMANTUL va...

NASA ingrozeste OMENIREA cu acest ANUNT: Pe 4 ianuarie 2015, PAMANTUL va sta in loc pentru 5 MINUTE!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

NASA a ajuns la concluzia ca pe 4 ianuarie 2015, un fenomen cosmic aparent banal va influenta intr-o oarecare masura orice om de pe Terra.

Potrivit astronomului Patrick Moore, in ziua de 4 ianuarie 2015, la ora 09:47 PST, Pluto va trece in spatele lui Jupiter si astfel cele doua corpuri ceresti se vor alinia perfect cu planeta noastra. Cele doua corpuri ceresti isi vor combina fortele gravitationale si astfel cea a Terrei va fi practic anihilata.

Consecinta directa este ca planeta noastra va ramane fara forta gravitationala pentru aproximativ 5 minute si este posibil ca unele lucruri inexplicabile sa se petreaca.

Moore l-a numit efectul gravitational Jupiter-Pluto, dar nu a precizat nici pana in prezent care ar putea fi efectele adverse ale fenomenului straniu.

De asemenea, NASA a facut anuntul si pe celebrul site de socializare Twitter, dar de asemenea nu a oferit mai multe detalii cu privire la ceea ce se poate intampla pe Terra daca forta gravitationala ar disparea chiar si pentru 5 minute.

NASA ingrozeste OMENIREA cu acest ANUNT Pe 4 ianuarie 2015, PAMANTUL va sta in loc pentru 5 MINUTE!2

Sursa: efemeride.ro

Citeste caplimpede