Acasă Stirile zilei Stiinta Crezi in MAGIE? Afla totul despre MAGIE si de ce a interzis...

Crezi in MAGIE? Afla totul despre MAGIE si de ce a interzis BISERICA ROMANA studiul Stiintei lui Dumnezeu!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Pentru antici, Magia Inalta era stiinta suprema care il invata pe om despre adevarata natura a duhului, a sinelui profund, despre organizarea trupului sau exterior in corespondenta si perfecta analogic cu structurarea materiei.

Pana cand, Biserica Romana decadenta si insetata de putere, a interzis studiul Stiintei lui Dumnezeu, considerandu-i satanisti si vrajitori demonici pe toti cei care nu s-au suspus interdictiilor Papale, Kabbala, Astrologia si Numerologie, erau studiate in Universitati si predate chiar de catre calugari.

Asa cum ne nastem si ne manifestam in duhul lumii, fara stiinta de carte si cum avem nevoie de studiu si exercitiu pentru a ne putea ierarhiza in societate, trecand fiecare dintre noi prin stadiile de analfabet, elev progresand de la nivelul primar, trecand prin gimnazial si ajungand pana la educational, tot astfel si in domeniul viu si complentar al Magiei Inalte exista o piramida care oglindeste pe cei care se ocupa de domeniu, localizandu-i pe trepte de intelegere si perceptie. Intotdeauna baza este plina de indivizi diversi si agitati, iar in varf ajung doar cativa care s-au centrat raspunzand la intrebarile: cine sunt, de unde vin si incotro ma indrept.

Iata pe scurt treptele piramidei,pe care este invitat sa le urce oricine este intersat de adevar si de structura manifestarii nevazutului in vazut. Asemeni Piramidei lui Maslow se pleaca de la cantitate si se ajunge la calitate.

Continuarea pe CodulLuiOreste.ro!