Acasă Politic Ministrii PNL si-au depus demisiile in BLOC. Ponta era pregatit cu o...

Ministrii PNL si-au depus demisiile in BLOC. Ponta era pregatit cu o lista de INTERIMARI

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Ministrii PNL si-au depus demisiile din Guvern, motiv pentru care au sosit azi dimineata la Palatul Victoria. Intre timp, premierul Ponta a stabilit ministrii PSD care vor ocupa, interimar, posturile de ministru eliberate de PNL.

Astfel, ministrii PSD care vor ocupa, interimar, posturile de ministru eliberate de PNL sunt: Dan Sova -Transporturi, Nicu Banicioiu-Sanatate, Robert Cazanciuc-Relatia cu Parlamentul, Rovana Plumb-Ape, Doina Pana-Munca, Mihnea Costoiu-Cultura, Titus Corlatean-Romanii de Pretutindeni.

Sedinta de guvern, programata initial pentru ora 12.00, va fi amanata pana cand decretele de numire a ministrilor interimari pe posturile eliberate de PNL vor fi semnate de presedintele Traian Basescu si publicate in Monitorul Oficial,.

Premierul Victor Ponta a plecat la Palatul Cotroceni, pentru o discutie cu presedintele Traian Basescu privind inlocuirea ministrilor PNL demisionari.

Ponta a anuntat anterior ca, dupa ruperea USL, va numi ministri interimari, dintre ministrii PSD, pe locurile vacantate de PNL.