Acasă Stirile zilei Noul membru numit CA la CNAS este fostul şef al Departamentului de...

Noul membru numit CA la CNAS este fostul şef al Departamentului de Apărare MApN

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Ion Mircea Plângu, fost şef al Departamentului pentru Integrare Euroatlantică şi Politica de Apărare din Ministerul Apărării şi actual consilier de stat al primului-ministru, a fost numit de premierul Mihai Răzvan Ungureanu ca membru al CA al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), cu un mandat de patru ani.

Măsura a fost luată în urma unei adrese primite din partea Consiliului Naţional al Persoanelor Vârstnice, se arată în decizia semnată de premierul Ungureanu.

În luna februarie, Ion Mircea Plângu a fost numit în postul de consilier de stat în aparatul propriu de lucru al primului-ministru. A fost secretar de stat în Cancelaria primului-ministru, în Guvernul Tăriceanu, apoi a lucrat ca şi consilier de stat al fostului premier Emil Boc.

Odată cu instalarea Guvernului Tăriceanu, în ianuarie 2005, Ion Mircea Plângu a fost numit secretar de stat în Ministerul Apărării Naţionale şi a coordonat din această funcţie Departamentul pentru Integrare Euroatlantică şi Politica de Apărare din minister.

Andreea Mușatescu