Acasă Stirile zilei Antrenorul FC Copenhaga: Mesajul meu pentru jucatori si suporteri este sa cream...

Antrenorul FC Copenhaga: Mesajul meu pentru jucatori si suporteri este sa cream impreuna un iad!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Ariel Jacobs, a declarat ca mesajul sau pentru jucatorii formatiei pe care o pregateste si pentru suporterii danezi inaintea meciului cu Steaua din grupa E a Ligii Europa este sa creeze impreuna un iad pentru ca apoi sa ajunga in rai, obtinand calificarea.

„Nu va fi usor cu Steaua, echipa care porneste cu un avantaj in acest meci, tinand cont ca un egal sau chiar o infrangere in anumite conditii o pot califica. Jucatorii sunt consienti de acest lucru, dar dupa victoria cu Molde vom incerca sa invingem si Steaua. Sprijinul fanilor nostri va fi mai important ca niciodata in aceste circumstante speciale. Mesajul meu pentru jucatori si suporteri este sa cream impreuna un iad, pentru ca apoi sa mergem cu totii in rai. Este o provocare importanta pentru noi. Sunt convins ca putem obtine victoria, avem experienta necesara. In meciurile cruciale am jucat mereu bine, sper ca va fi la fel si de aceasta data”, a spus Ariel Jacobs, citat de site-ul oficial al gruparii din Copenhaga.

Partida FC Copenhaga – Steaua Bucuresti, din ultima etapa a grupei E a Ligii Europa, se disputa joi, de la ora 20.00, pe stadionul Parken din Copenhaga, si va fi transmisa in direct de ProTV.

Steaua se califica in 16-imile Ligii Europa daca obtine cel putin un punct la Copenhaga sau daca pierde la un gol diferenta, cu exceptia scorului de 0-1.

MAI MULTE STIRI DIN SPORT PE 24S.RO