Florian Walter iar a ajuns la DIICOT Cluj! – Cap Limpede

Florian Walter iar a ajuns la DIICOT Cluj!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Florian Walter a fost audiat, miercuri, de procurorii DIICOT Cluj, in dosarul privind prejudicierea clubului de fotbal „U” Cluj cu 11 milioane de euro prin transferul unor jucatori.

Omul de afaceri Florian Walter s-a prezentat, miercuri, la sediul DIICOT Cluj, insotit de avocatul sau, Gheorghita Mateut, si a fost audiat de procurori timp de peste doua ore si jumatate.

Prim-procurorul DIICOT Cluj, Mircea Hrudei, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca Walter a dat o declaratie legata de dosarul transferului unor jucatori ai „U” Cluj.

” Florian Walter a fost audiat la DIICOT Cluj circa doua ore si jumatate si a dat o declaratie in dosarul transferului unor jucatori ai «U» Cluj, prejudiciul constatat adus clubului fiind estimat la 11 milioane de euro. Pe parcursul urmaririi penale, care a inceput, poate exista o situatie in care acesta ar mai putea fi audiat, dar nu s-a stabilit o alta data „, a spus Hrudei.

La iesirea de la sediul DIICOT Cluj, Walter nu a facut nicio declaratie.

Avocatul Gheorghita Mateut le-a declarat jurnalistilor ca Florian Walter a dat o declaratie in fata procurorilor si a spus ca s-a inceput procedura urmaririi penale impotriva acestuia.

Loading...

„Sunt incadrari juridice fara fapte materiale”, a spus Mateut.

MAI MULTE STIRI DIN SPORT PE 24S.RO

Florian Walter iar a ajuns la DIICOT Cluj! was last modified: decembrie 5th, 2012 by Elena Tudor

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close