Acasă Life Monden Angajatii OTV ameninta cu intreruperea EMISIEI!

Angajatii OTV ameninta cu intreruperea EMISIEI!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Angajatii televiziunii lui Dan Diaconescu se pregatesc de greva si de intreruperea emisiei dupa ce nu si-au primit salariile.

Directorul executiv al televiziunii, Diana Voiculescu, spune ca plata salariilor angajatilor nu a fost posibila „din cauza povestii cu Oltchim, eu fiind foarte mult plecata”.

„Este chiar o bataie de joc la adresa noastra. Avem si noi datorii la banci, rate si copii de crescut, iar Dan Diaconescu a venit cu sacii de bani la OTV si ne-a sfidat cand l-am intrebat de salarii. (…) Nu mai rezistam asa si daca nu se rezolva astazi, cand revine din Germania, maine intrerupem emisia OTV”, a declarat un angajat al OTV pentru romaniapress.ro.

In replica, Diana Voiculescu, directorul executiv OTV, a declarat ca „salariatii OTV isi incaseaza salariile intre 20 si 25 ale lunii. „Din cauza povestii cu Oltchim, eu am fost foarte mult plecata. Eu, fiind administratorul societatii, sunt cea care avizez toate statele de plata. Pentru ca am fost plecata de la birou foarte mult timp, nu am putut aviza aceste state de plata. S-au intarziat deci 7 zile, dar eu astazi ajung la birou si voi face asta”, sustine Diana Voiculescu.