Acasă Stirile zilei Justitia Demisia Monei Pivniceru din CSM va fi discutata miercuri de plenul consiliului

Demisia Monei Pivniceru din CSM va fi discutata miercuri de plenul consiliului

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii va lua in discutie miercuri demisia inaintata de judecatoarea Mona Pivniceru din functia de membru al CSM, fiind propusa de Victor Ponta pentru functia de ministru al Justitiei.

Pe ordinea de zi pentru miercuri publicata de CSM pe site se afla solicitarea judecatoarei Mona Pivniceru de a se lua act de demisia din functia de membru ales al CSM. Mona Pivniceru a fost propusa sa preia portofoliul Justitiei in guvernul condus de Victor Ponta.

Judecatoarea a declarat ca nu ia in calcul varianta renuntarii la functia de ministru al Justitiei, deoarece ”nu toata lumea este santajabila”.

Precizarea Monei Pivniceru a venit dupa ce presa centrala a publicat poze cu judecatoarea urcand in masina lui Andrei Nastase, fiului fostului premier Adrian Nastase.

”Eu nu iau in calcul aceasta varianta (n.r. – a renuntarii la mandatul propus pentru functia de ministru al Justitiei), pentru ca nu toti suntem santajabili. Faptul ca cineva m-a fotografiat iesind din blocul in care locuiesc si intrand in alt bloc, urcandu-ma intr-o masina care nu am stiu a cui este, nu gasesc ca este un lucru incriminant”, a sustinut Mona Pivniceru.

Pivniceru a spus ca ramane candidat pentru functia de ministru al justitiei.