Acasă Stirile zilei Al noualea caz de coronavirus confirmat in Romania!

Al noualea caz de coronavirus confirmat in Romania!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Autoritatile au confirmat al noualea caz de infectie cu coronavirus in Romania. Un barbat de 40 de ani din Hunedoara. Cel de al optulea caz era un barbat de 51 de ani, din judetul Olt, care a intrat in contact cu barbatul de 71 de ani, din Suceava, diagnosticat cu COVID -19 dupa ce s-a intors din Italia.

„A fost confirmat pozitiv al 8-lea caz de infectare cu noul coronavirus. Este vorba de un barbat de 51 ani, din Olt, care a calatorit din Italia in acelasi autocar cu barbatul de 71 de ani din Suceava, fiind contact direct al acestuia. Barbatul nu prezinta simptome specifice, se afla in izolare la domiciliu din 29 februarie a.c. si va fi internat la Spitalul de boli infectioase din Craiova”, potrivit unei informari a Grupului de Comunicare Strategica.

Pana pe data 6 martie, la nivel national au fost confirmate 8 cazuri de cetateni infectati cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cei 8 cetateni care au contactat virusul, 3 sunt declarati vindecati. Unul a fost externat, iar ceilalti doi raman, momentan, sub observatie medicala, in spital, conform deciziei medicilor din Timisoara.