Strigator la cer! Cine ne apara de coronavirus?! Sefa DSP Timis, incapabila sa articuleze cateva cuvinte in fata presei! VIDEO

511

Sefa Directiei de Sanatate Publica Timis, Cornelia Malac, om aflat in prima linie de lupta impotriva epidemiei de coronavirus, nu a putut sa lege o scurta declaratie de presa in fata jurnalistilor.

Ea s-a oprit de nenumarate ori in timpul conferintei, cerand un pahar cu apa si dand vina pe o presupusa stare de oboseala.

Cornelia Malac-Cismas este reprezentanta Ministerului Sanatatii in judetul cu cele mai multe cazuri de coronavirus si ar trebui sa implementeze masurile pentru gestionarea problemei. Imaginile au fost prezentate de jurnalista Anderka-Maria Iancea (PRO TV).

Cornelia Malac-Cismas a fost numita sefa DSP Timis in septembrie 2018, cand ministru al Sanatatii era Sorina Pintea. Ea a fost numita sef interimar al institutiei, fara sa dea vreun concurs. Cornelia Malac a mai detinut cu titlu de interimat aceasta functie in perioada 2015-2017, potrivit DeBanat.ro.

Inainte de-a ajunge, in 2015, sefa DSP Timis, Cornelia Malac a detinut functia de director economic.

Ea este sotia lui Romeo Malac, membru PSD si presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal din Timis. De asemenea, este cumnata lui Victor Malac, primar PSD in comuna Dumbravita, potrivit Sursa de Vest.

!-- Composite Start -->
Loading...
<