Acasă Utile 7 simboluri din vis, pe care nu trebuie sa le ignori! Vezi...

7 simboluri din vis, pe care nu trebuie sa le ignori! Vezi semnificatia lor!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

 

1. Cutiile

Visele in care apar cutii, inseamna ca ti se ascunde ceva. O cutie goala inseamna ca esti dezamagit de o anumita situatie, iar un numar mai mare de cutii reprezinta intampinarea unor probleme sentimentale.

2. Telefoane

Daca visezi ca suna telefonul, inseamna ca incepi sa te cunosti din ce in ce mai bine. Daca nu vei raspunde la telefon, inseamna ca refuzi sa te iubesti pe tine.

3. Zborul

Visul in care zbori reprezinta un semn de alarma de la subconstientul tau. Este posibil sa te confrunti cu dificultati in viata reala, pe care incerci sa le solutionezi.

4. Luna

Un vis in care apare luna, poate indica faptul ca ai o latura creativa, pe care nu ai descoperit-o inca.

5. Drumuri

Drumurile sunt semne ale calatoriei noastre prin viata. Daca visezi un drum drept si lipsit de bolovani, atunci vei trece prin viata fara griji. Daca drumul este greoi este posibil sa iti fie teama de viitor.

6. Flori

Daca vezi un buchet de flori, inseamna ca te asteapta oportunitati noi. Florile uscate reprezinta faptul ca un capitol din viata ta este pe cale sa se inchida.

7. Apa

Daca iti apare apa in vis, inseamna ca esti o persoana ambitioasa. Daca visezi un ocean, este posibil sa te astepte mari oportunitati.

Sursa: Secretele