Incepand cu anul viitor, aproximativ 500 de blocuri din Sectorul 3 al Capitalei ar putea fi reabilitate termic, asta doar daca vor fi atrase fonduri nerambursabile.

Pana la sfarsitul acestui an vor fi reabilitate 180 de blocuri. Pentru anul 2013, sper eu, ca vom reabilita in jur de 500 de blocuri, dar cu conditia de a fi atrase fonduri nerambursabile, a declarat primarul Robert Sorin Negoita.

Dupa ce joi a verificat lucrarile de reabilitare termica la trei blocuri din sector, edilul a fost multumit de modul in care au fost executate lucrarile, dar a tinut sa atraga atentia asupra unor nereguli identificate si a specificat că dacă nu se vor remedia micile probleme, reprezentantii Primariei Sectorului 3 nu vor efectua receptia lucrarilor.

Pana in acest moment, programul local multianual privind cresterea performantei energetice la blocurile de locuinte din Sectorul 3 cuprinde 1.477 blocuri. Dintre acestea au fost finalizate 99 blocuri pana in prezent, alte 122 fiind in diferite stadii de executie. Restul de pana la 1.477 se vor reabilita treptat in decursul a patru ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.