Trei milioane de oameni s-au alaturat cautatorilor avionului Boeing 777-200, apartinand Malaysian Airlines, care a disparut cu toti cei 227 de pasageri si 12 membri ai echipajului.

Conform televiziunii CBS, care citeaza reprezentanti ai site-ului Tomnod.com, cel care a oferit posibilitatea de a studia imaginile de inalta rezolutie realizate de cinci sateliti in zona survolata de avionul Malaysian Airlines, numarul de cautatori virtuali a depasit trei milioane de persoane.

„Ni s-au alaturat voluntari din zeci de tari, care vorbesc limbi diferite, toti acestia incearca sa ajute la dezlegarea misterului”, – a declarat fondatorul site-ului, Shay Haar-Noy. „Acum putem vorbi despre faptul ca oamenii au cercetat in total un numar impresionant de imagini de inalta rezolutie, aproximativ 1,7 milioane de unitati, – a precizat reprezentantul Tomnod.com. – Oamenii petrec in fata calculatoarelor cautand indicii privind avionul disparut si cate 8-10 ore”.

Pentru a va alatura voluntarilor care cauta avionul este suficient sa intrati pe site-ul tomnod.com, sa va obisnuiti cu sistemul de cautare si sa incepeti propria investigare a imaginilor, marcand obiectele suspecte gasite.

Comunicarea cu aeronava companiei Malaysian Airlines a fost pierduta in noaptea de vineri spre sambata, la aproximativ doua ore dupa decolarea acesteia de la Beijing.

In prezent, in cautarile aeronavei Boeing sunt implicate nave si avioane din Malaysia, China, Singapore, Vietnam, Filipine, Indonezia si SUA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.