1. Lucrurile nefinalizate

Lucrurile pe care le-ai parasit din cauza lenei, plictiselii sau a lipsei de dorinta duc spre o scurgere de energie. Iata de ce este important sa nu te apuci de activitati care insinuezi ca nu le vei putea duce la bun sfarsit. in categoria acestora intra si neindeplinirea promisiunilor sau neonorarea obligatiunilor privind luarea unui imprumut.

2. Minciunile

Cu cat este mai mare minciuna cu atat mai multa energie vei avea nevoie s-o oferi si s-o intretii: trebuie sa te gandesti la detalii, asa incat sa nu fii prins, acest lucru oboseste la fel ca si descarcarea unui vagon de caramizi. Straduieste-te sa fii sincer cu cei dragi si cu tine insuti, iar energia va ramane cu tine.

3. Frica, ura, neincrederea

Toate aceste emotii negative induc organismul intr-o stare de stres, ceea ce te istoveste din punct de vedere energetic. Asa ca lucreaza asupra ta si incearca sa percepi lumea altfel.

4. Lipsa comunicarii cu natura

Viata in megapolisuri de la sine este foarte obositoare: galagie, lipsa de aer curat, problemele zilnice s.a. Iata de ce ai nevoie de o iesire la natura pentru a-ti reincarca bateriile.

5. Grijile si supraincarcarea

Cum spuneam, stresul este un puternic „vampir” energetic. Aceste stari iti provoaca un deficit de energie, de aceea trebuie sa te straduiesti sa le eviti.

6. Palavragelile

Viata e prea scurta ca sa irosesti energia pentru discutii fara utilitate. Daca simti ca este asa, mai bine intrerupe discutia si nu pierde nici timpul pentru astfel de activitati fara vreun impact.

7. Supararile

Faptul ca oamenii nu stiu sa ierte este cea mai negativa trasatura a lor. Furia si supararea nu face decat sa ne mistuie din interior si sa creasca in amploare, daca nu survine iertarea. Trebuie sa stii ca aceste emotii iti fac in primul rand rau tie si mai apoi celui spre care sunt orientate.

8. Somnul insuficient

De unde sa ei energie, daca nu te odihnesti suficient? Atat organismul, cat si sufletul tau au nevoie de un somn odihnitor care iti va reinnoi puterile. Odihneste-te la timp si cat trebuie, iar puterile te vor coplesi din nou.

9. Viciile si naravurile

Pe langa alcool, droguri si fumat, exista inca multe alte naravuri care ne fac sa ne simtim obositi: mancatul excesiv, consumarea produselor daunatoare, obiceiul de a vedea partea goala a paharului, tendinta de a-i invinui pe toti de esecurile tale s.a. Toate acestea iti afecteaza sistemele vitale ale organismului si iti fura din vigurozitate.

10. Factorii externi si bolile

Oamenii cu energie negativa si bolile, invitabil te pot afecta. Ai grija pe cine lasi sa intre in viata ta si ai grija la sanatate.

Sursa: eustiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.