Acasă Life Dezvoltare Personala 10 obiceiuri proaste care ar putea sa-ti tradeze adevarata ta personalitate!

10 obiceiuri proaste care ar putea sa-ti tradeze adevarata ta personalitate!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Toti avem obiceiuri de care ne este cam greu sa scapam. si toate din cauza ca ele reflecta anumite trasaturi ale caracterului nostru, iar daca vom sti ce inseamna acestea, vom sti ce fel de om se afla in viata noastra.

Afla ce spun despre noi cele mai frecvente obiceiuri proaste:

10. iti rozi unghiile
Daca iti rozi des unghiile inseamna ca, de felul tau, esti perfectionist. Totul trebuie sa fie ideal si ai cerinte mari fata de propria persoana. Este laudabil faptul ca tinzi sa devii perfect, insa uneori trebuie sa iti permiti sa te relaxezi.

9. Storci cosurile
Potrivit psihologilor, obiceiul de a stoarce cosurile inseamna ca, inconstient, vrei sa fii mai deschis catre oameni. Altfel spus, inconstient, credem ca pielea noastra este o bariera intre personalitatea noastra si mediul inconjurator, si, storcand cosurile, omul incearca sa distruga aceasta bariera.

8. Rasucesti parul pe deget

Obiceiul de a rasuci parul pe deget sau sa-ti aranjezi parul vorbeste despre indoielile pe care le ai si care iti tulbura sufletul. Ai tendinta sa analizezi in cap scenarii sau situatii din trecutul tau, cautand raspunsuri potrivite si solutii.

7. Lasa vesela nespalata peste noapte
Vesela murdara, lasata peste noapte, este caracteristica oamenilor care de obicei amana lucrurile pentru mai tarziu si apoi le indeplinesc in ultimul moment. Iar atunci cand au planuri mari, scapa din atentie detaliile, iar ulterior nu reusesc sa-si indeplineasca dorintele.

6. Mananci prea mult
S-ar parea ca dupa un pranz copios nu-ti mai doresti nimic sa mananci, insa asta nu este despre tine. Chiar daca ti-ai potolit foamea, oricum cauti sa mai mananci un biscuite, o ciocolata, un sandwich. si continui asa pana simti ca stomacul tau va exploda.

Motivul ascuns este lipsa de dragoste si grija din partea celor din jur. Mancand peste masura incerci sa acoperi golul din suflet.

5. Razi zgomotos
Daca obisnuiesti sa razi zgomotos in locurile publice – acest lucru inseamna ca simti o lipsa de atentie din partea celor dragi si astfel incerci sa o obtii. Printr-un ras zgomotos si fals incerci sa inabusi neincrederea in sine si sa creezi impresia falsa a unui om fericit care nu are nevoie de nimic.

4. iti pocnesti degetele

Se spune ca acest obicei este caracteristic mai multi barbatilor. Pocnirea degetelor vorbeste despre neincrederea in sine si dorinta de a te proteja de cei din jur, intr-un fel, speriindu-i cu zgomotul produs.

3. Nu-ti strangi patul dimineata

Daca nu-ti strangi patul dimineata, inseamna ca esti o persoana neorganizata care nu se poate baza pe propriile puteri, dar se lasa dus de val. in adancul sufletului, asemenea persoane cred ca le asteapta sarcini mai importante, din acest motiv nu considera ca merita sa-si piarda timpul cu asemenea chestii.

2. Utilizezi cuvinte parazite in comunicare
Utilizarea cuvintelor parazite in comunicare demonstreaza ca nu esti capabil sa-ti urmaresti gandurile si in asa fel incerci sa incetinesti comunicarea, pentru a-ti rezerva timp sa gandesti si sa continui mesajul tau. Un asemene obicei este caracteristic pentru persoanele creative si active.

1. Deteriorezi etichetele de pe sticle

Daca ai tendinta sa rupi sau sa deteriorezi etichetele de pe sticle – inseamna ca tinzi spre o viata ideala si ca viata ta din prezent nu te satisface. in subconstientul tau vrei sa schimbi ceva ca sa obtii un echilibru in interior, arata dozadesucces.