Acasă Life Cum sa-ti vopsesti parul natural? Vezi ce plante te ajuta!

Cum sa-ti vopsesti parul natural? Vezi ce plante te ajuta!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Despre vopsitul parului natural s-a discutat foarte mult, iar parerile sunt impartite. Dar daca te afli in situatia de a avea alergii la chimicalele din vopselele clasice ori daca esti gravida si nu ai voise sa vopsesti parul? Iata cateva solutii naturale la care nu te–ai fi asteptat sa aiba efecte de colorare a podoabei capilare.

Cafeaua, pentru satene

Cafeaua scoate in evidenta stralucirile de rosu si maroniu din parul inchis la culoare si poate chiar sa acopere firele gri. Poti adauga stralucire si dimensiune parului tau folosind un simplu amestec de cafea care nu contine chimicale sau ingredienti artificiali.
Iata cum iti poti vopsi parul cu cafea:

1. Lasa cafeaua sa se raceasca si toarn-o intr-un vas mai mare.
2. Piaptana–ti parul bine si apoi scufunda-l in vas. Foloseste o ceasca pentru a acoperi complet parul cu cafea. Foloseste–ti degetele si o perie pentru a imprastia complet cafeaua, de la radacina spre varfuri.
3. Clateste–ti parul cu cafea de 15 ori. Foloseste ceasca pentru a lua lichidul din lighean si a-l turna pe parul tau. Asta va dura in jur de 15 minute.
4. Stoarce parul deasupra chiuvetei pentru a nu pata in jur. Nu clati.
5. Prinde-ti parul intr-un coc si lasa-l sa stea 15 minute. Dar nu il infasura intr-un prosop pentru ca va absorbi cafeaua din el.
6. Dupa cele 15 minute, clateste–ti parul.

Il poti usca si coafa ca de obicei. Vei observa ca firele gri au disparut iar orice nuante de rosu aveai inainte acum sunt mai stralucitoare si mai vibrante. Daca nu vezi o diferenta semnificativa asa cum ai fi sperat, repeta procedeul cateva zile la rand. Uneori vopselurile naturale au un efect mai subtil si poate fi nevoie de aplicatii multiple pentru a obtine lookul dorit. Daca parul tau este blond platinat, efectul clatirii cu cafea asupra parului poate fi instant si dramatic. Testeaza mai intai pe o suvita de par inainte de a proceda la fel cu tot parul.

Sfecla si morcovii, ideale pentru roscate>>>>>