Un eveniment surprinzator in perioada Sarbatorilor scoate la iveala faptul ca fondatorul retelei de socializare Mark Zuckerberg nu mai este ateu asa cum declarase anterior. Zuckerberg a postat o urare de „Craciun fericit si Hanukkah fericit” din partea familiei sale. Apoi a raspuns la mai multe intrebari legate de propria credinta.

Un utilizator Facebook l-a intrebat pe Zuckerberg: „Dar nu esti ateu?” Fondatorul retelei de socializare a raspuns: „Nu. Am fost crescut evreu si apoi am trecut printr-o perioada in care am pus lucrurile la indoiala, dar acum cred ca religia este foarte importanta.”

Vezi si: Tatal premierului desemnat, prima reactie: ‘Poate ca sunt subiectiv, dar…’

Cand un al utilizator l-a intrebat „Dar de ce Facebook nu trimite notificari ca este ziua de nastere a lui Isus?”, Zuckerberg a glumit: „Nu este prieten pe Facebook cu Isus?”, adaugand un emoji zambitor cu o coronita de inger.

In trecut, la sectia „Despre mine” a profilului de Facebook al lui Mark Zuckerberg era mentionat faptul ca acesta este ateu. Ulterior, Zuckerberg a inlaturat acest aspect de la pagina de descriere.

In urma cu cateva luni, Mark Zuckerberg si sotia sa s-au intalnit cu Papa Francisc pentru a discuta modalitatile prin care tehnologia ar putea sa-i ajute pe saraci, ocazie cu care fondatorul Facebook i-a spus Suveranului Pontif „cat de mult admira mesajul sau de mila si tandrete si cum a descoperit noi moduri de a comunica cu oameni de orice credinta din jurul lumii”.

sursa: stiripesurse