Zuckerberg nu mai e ateu! Vezi ce religie are… Te surprinde?

Raw Life and Style

Un eveniment surprinzator in perioada Sarbatorilor scoate la iveala faptul ca fondatorul retelei de socializare Mark Zuckerberg nu mai este ateu asa cum declarase anterior. Zuckerberg a postat o urare de „Craciun fericit si Hanukkah fericit” din partea familiei sale. Apoi a raspuns la mai multe intrebari legate de propria credinta.

Un utilizator Facebook l-a intrebat pe Zuckerberg: „Dar nu esti ateu?” Fondatorul retelei de socializare a raspuns: „Nu. Am fost crescut evreu si apoi am trecut printr-o perioada in care am pus lucrurile la indoiala, dar acum cred ca religia este foarte importanta.”

Click pe aceeasi tema:  Cum sa obtii cel mai bun pret la calatoria cu avionul? Vezi 10 secrete pentru un bilet ieftin!

Vezi si: Tatal premierului desemnat, prima reactie: ‘Poate ca sunt subiectiv, dar…’

Cand un al utilizator l-a intrebat „Dar de ce Facebook nu trimite notificari ca este ziua de nastere a lui Isus?”, Zuckerberg a glumit: „Nu este prieten pe Facebook cu Isus?”, adaugand un emoji zambitor cu o coronita de inger.

In trecut, la sectia „Despre mine” a profilului de Facebook al lui Mark Zuckerberg era mentionat faptul ca acesta este ateu. Ulterior, Zuckerberg a inlaturat acest aspect de la pagina de descriere.

Click pe aceeasi tema:  Ce cuvinte trebuie sa eviti sa spui cu voce tare

In urma cu cateva luni, Mark Zuckerberg si sotia sa s-au intalnit cu Papa Francisc pentru a discuta modalitatile prin care tehnologia ar putea sa-i ajute pe saraci, ocazie cu care fondatorul Facebook i-a spus Suveranului Pontif „cat de mult admira mesajul sau de mila si tandrete si cum a descoperit noi moduri de a comunica cu oameni de orice credinta din jurul lumii”.

sursa: stiripesurse

spre