Nu este cel mai indicat sa generalizam, insa astrologii ne recomanda sa fim cu bagare de seama in cazul anumitor zodii.

1. Gemeni

Nativul acestei zodii este foarte egoist si se pune pe primul loc intotdeauna. Ar trece peste orice doar ca sa ii fie lui bine si este capabil de multe gesturi deplasate doar pentru a castiga. Poate ajunge sa minta fara scrupule sau sa te faca sa crezi altceva doar ca sa obtina ce si-a propus.

2. Rac

Nativul din Rac este un mare profitor si de asta isi da seama majoritatea persoanelor din jurul lui. Ii place sa se victimizeze desi nu este cazul, pentru a-i determina pe ceilalti sa le fie mila si astfel sa obtina beneficii. Ii place atentia si face orice ca sa aiba parte de ea!

3. Capricorn

Acesti nativi actioneza fara scrupule atunci cand isi propun ceva si nu se lasa sensibilizati de nimic. Fac parte din categoria oamenilor care si-ar sabota semenii doar pentru a fi ei pe primul loc, sunt cei care mint sau profita de un moment mai prost al aproapelui pentru a avea beneficii.

4. Scorpion

Deloc curajos, acest nativ alege sa actioneze mereu miseleste si sa atace cand nu il vede nimeni. Nu are bariere atunci cand isi propune ceva, iar in acele momente nu mai conteaza nimeni, decat el. Profita de conjuncturile nefericite ale altora pentru a se propulsa, scrie eva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.