Geniile au o anumite trasaturi care ii diferentiaza de ceilalti oameni. Afla ce sanse sunt sa ai o minte sclipitoare, in functie de zodie.

Berbec

Nativii acestei zodii invata foarte repede. Este suficient sa le arati o data cum sa faca ceva nou, iar data viitoare se vor comporta ca niste experti. Au o inteligenta chinestezica foarte mare si reusesc o comunicare perfecta intre corp si minte. Au sanse sa devina atleti, dansatori sau chirurgi straluciti. Sunt firi pragmatice si vor fi mai interesati sa evolueze pe scara sociala si sa aiba bani, decat sa vaneze idealuri. J. S. Bach, Charlie Chaplin si Leonardo da Vinci s-au nascut in aceasta zodie.

Taur

Taurii nu au o inteligenta nativa, dar muncesc din greu sa ajunga acolo unde isi doresc. Sunt persoane care pot ramane foarte usor blocate in zona lor de confort si nu au, de obicei, cariere stralucite. Taurii au idealuri, dar sunt prea lenesi ori le este prea teama de schimbare, pentru a ajunge unde isi doresc. Nativii acestei zodii se caracterizeaza prin simplitate si pragmatism si au darul de a-i impulsiona pe ceilalti sa isi urmeze calea. in ciuda acestor caracteristici, sunt cateva nume mari nascute in aceasta zodie: William Shakespeare, Karl Marx si Sigmund Freud.

Gemeni

Gemenii sunt persoane extrem de inteligente, pricepute mai ales la cuvinte. Pot invata cu usurinta o limba straina noua. Nativii acestei zodii vor avea cariere stralucite in mediul academic, dar se descurca la fel de bine si in literatura sau in alte meserii creative. Che Guevara, Dante Alighieri si Blaise Pascal s-au nascut in aceasta zodie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.