Acasă Multimedia Fotogalerie Zece modalitati prin care Reiki iti poate imbunatati relatiile din viata ta

Zece modalitati prin care Reiki iti poate imbunatati relatiile din viata ta

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Reiki poate fi foarte eficient in tratarea anumitor probleme fizice si emotionale. Reiki te poate ajuta sa tratezi cu succes stresul, anxietatea, durerile de spate si depresia. Reiki este o tehnica de origine japoneza, prin care poti folosi energia vietii “Ki” pentru a vindeca anumite probleme de sanatate cu ajutorul energiei mainilor. Iata zece modalitati prin care aceasta tehnica iti poate imbunatati relatiile din viata ta, potrivit celor de la yourtango.com:

10. Gaseste-ti echilibrul

reiki1

Cand spunem reiki, ne referim la echilibru, fie care este echilibru emotional, echilibrul fizic, sau al vietii tale in general. Motto-ul meu este “echilibrul este sanatatea adevarata”. Daca iti poti gasi echilibrul in viata, vei fi mai fericit iar relatiile cu cei din jurul tau vor deveni ceva la care nu va trebui sa te mai gandesti.

 

 

 

 

9. Seteaza limite

reiki2

Reiki te ajuta sa setezi limite foarte clare. In relatiile cu cei din jurul tau, este foarte usor sa te astepti ca altii sa faca lucrurile pentru tine, sa arunci responsabilitatea pe umerii altora. Reiki te poate ajuta sa intelegi ce poti face si ce nu poti face  pentru o alta persoana.