Cap Limpede

Fotogalerie

Zece cosmaruri care ne afecteaza somnul si care ar putea fi explicatiile lor!

Majoritatea oamenilor au parte de cosmaruri din cand in cand, dar exista persoane care au parte de aceste vise noapte de noapte. De multe ori, cand ne trezim, avem tendinta de a ne intreba care este motivul pentru care somnul nostru este deranjat de astfel de cosmaruri. Iata zece cele mai terifiante cosmaruri si intelesul acestora, potrivit celor de la listverse.com:

10. Dezastre naturale

chaiten-lightning_1207917i

Ti s-a intamplat vreodata sa visezi cum esti prins in calea unui uragan dezlantuit sau a unei tornade care distruge totul in calea ei? Se spune aceste feluri de vise indica persoanei care are acest vis, un sentiment interior de frica sau de anxietate. Dupa cum vremea nu este predictibila si nu poate fi controlata, acest aspect are legatura cu faptul ca individul este supus presiunilor si anxietatii in timpul zilei. Acest vis poate fi cauzat de probleme in relatii personale, de o vizita la doctor sau de un discus pe care urmeaza sa-l prezentati.

 

 

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

1 comentariu

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-46071").on("click", function(){ $(".com-click-id-46071").show(); $(".disqus-thread-46071").show(); $(".com-but-46071").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});