YouTube va cere utilizatorilor sa plateasca o taxa pentru a accesa un anumit continut.

Decizia a fost privita drept o miscare agresiva a gigantului Google, care doreste sa creeze o competitie directa cu televiziunile traditionale privind telespectatorii si companiile de publicitate.

Potrivit Daily Mail, noul sistem va fi implementat din primavara. Primul canal disponibil prin plata va fi disponibil de Paste. Utilizatorii vor fi obligati sa plateasca abonamente cu o valoare cuprinsa intre 60 de centi si 5 dolari pe luna.

Google a discutat cu mai multe companii de productie video si le-a cerut sa vina cu propuneri pentru un plan de tarifare. De asemenea, YouTube se gandeste la a taxa utilizatorii atunci cand vor sa urmareasca evenimente transmise in direct, emisiuni de dezvoltare personala sau cele cu privire la sfaturi financiare.

Planul YouTube este acela de a aduce programe video profesioniste intr-un site plin cu filme postate de amatori. In acest moment, continutul este disponibil gratuit, veniturile site-ului venind de la reclamele ce apar in momentul in care un utilizator vizioneaza un clip.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.