Acasă Life Monden WOW: Vezi ce tinute extravagante va purta Anda Adam la concertul Lady...

WOW: Vezi ce tinute extravagante va purta Anda Adam la concertul Lady Gaga

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Anda Adam se numara printre cei mai mari fani ai lui Lady Gaga. Pentru concertul pe care vedeta americana il va sustine joi la Bucuresti, Anda s-a pregatit ca la carte.

Avand in vedere ca Gaga si-a incurajat admiratorii sa se prezinte la show cu tinute vestimentare si coafuri extravagante, Anda Adam si-a gandit deja o aparitie speciala la marele eveniment din Piata Constitutiei.

Mai exact, va scoate din garderoba o geaca de piele unicat, cu umeri supradimensionati, cu tinte, zale si curele, pe care o va accesoriza cu multe bratari si inele din argint.

In plus, si coafura Andei va fi cu totul speciala joi seara. Solista va petrece mai bine de o ora prinzandu-si parul intr-o funda in varful capului. Aparitia vedetei la concert va fi nu doar in ton cu cerintele cantaretei americane, dar si greu de neobservat.

Este pentru a doua oara cand Anda Adam merge la un concert de-al lui Lady Gaga. Primul show la care a participat a avut loc anul trecut la Viena.

Solista noastra a fost impresionata de amploarea evenimentului:

„Lady Gaga nu doar face un super show, ci si canta incredibil de bine. Are costume de scena desprinse parca din alta lume, o trupa de dansatori foarte talentati. Intreg conceptul concertului este foarte bine gandit. Este o artista complexa si o admir foarte mult. Sunt convinsa ca show-ul din Romania va fi de senzatie si ca publicul nostru va fi in extaz”

declara Anda Adam.