Mutarea curselor pe Aeroportul Henri Coandă (Otopeni) aproape că a dublat numărul de zboruri săptămânale ale companiei aeriene low-cost Wizz Air, ajungând la 240.

În orarul de vară, Wizz s-a extins cu noi zboruri anunțând patru rute din București spre Memmingen (Germania), Milano Malpensa și Verona (Italia) și Palma de Mallorca (Spania).

”Ne așteptăm ca traficul de anul acesta din și spre România să crească cu 10%. Odată cu mutarea curselor pe Aeroportul Otopeni, orarul de zbor pentru cele mai populare destinații de business vest-europene sau de petrecere a timpului liber a fost optimizat”, spune Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager.

Cursele aeriene low-cost au fost transferate la 25 martie pe principalul aeroport din România, Henri Coandă – Otopeni, ceea ce a dus la o creştere cu 45% a traficului pentru acest aeroport, potrivit informaţiilor Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

Terminalul de pasageri al Aeroportului Băneasa, unde au operat până la 24 martie operatorii low-cost, declarat anul trecut monument istoric de importanţă naţională, se află în proces de reabilitare şi implementare a conceptului de City Airport.

Acesta a fost unul dintre motivele pentru care s-a decis mutarea curselor low-cost pe Otopeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.