WINDOWS 8: A lansat versiunea pe ca o poti TESTA si TU

Raw Life and Style

Versiunea de RTM a lui Windows a fost lansata de cateva zile, insa era dedicata exclusiv dezvoltatorilor si abonatilor MSDN si TechNet.

Din fericire, si utilizatori obisnuiti pot acum experimenta o versiune completa de Windows 8.

Pe langa versiunile „Consumer Preview” si „Release Preview” de Windows 8 care puteau fi deja experimentate de publicul larg, Microsoft a decis ca utilizatorii obisnuiti si dezvoltatorii de hardware si software pentru Windows sa poata experimenta si varianta finala.

„Windows 8 Enterprise” este acum disponibil intr-o versiune trial de 90 de zile deschisa tuturor celor interesati.

Click pe aceeasi tema:  Esti NASCUT in aceasta perioada? Vezi ce ANIMAL te reprezinta in HOROSCOPUL SAMANIC si ce iti rezerva in VIATA!

Avand in vedere dezbaterile care inconjoara de ceva timp schimbarile de la Windows 7 la Windows 8, aceasta ar putea fi cea mai buna metoda pentru a va face o parere concludenta legata de noul sistem de operare.

Cu mai bine de o luna pana la lansarea oficiala a noului sistem de operare, aveti timp suficient pentru a vedea daca puteti sau nu sa faceti tranzitia catre „latest and greatest”.

In plus, puteti experimenta toate versiunile de Windows 8 in diverse limbi straine optimizate pentru x86 si x64.

Click pe aceeasi tema:  Esti NASCUT in aceasta perioada? Vezi ce ANIMAL te reprezinta in HOROSCOPUL SAMANIC si ce iti rezerva in VIATA!

Windows 8 Enterprise este cea mai buna optiune cand vine vorba de experimente, deoarece include toate functiile din Windows 8 Pro plus alte cateva detalii care s-ar putea sa atraga interesul utilizatorilor business.

„Windows To Go” este o astfel de functie, care permite rularea unei instalari de Windows 8 direct de pe un Stick USB.

Singurul detaliu la care trebuie sa fiti atenti este ca indiferent de alegerea pe care o faceti, daca va decideti sa cumparati o distributie de Windows 8 veti fi obligat sa o reinstalati.

spre