Acasă Timp liber Weekend-ul incepe cu un concert Fenomental in Molotov!

Weekend-ul incepe cu un concert Fenomental in Molotov!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Pentru cine nu si-a facut inca planuri de weekend si se va afla in Bucuresti pentru a profita de vremea frumoasa si de o plimbare in parc, recomandam pentru vineri seara un concert Fenomental al trupei Vita de Vie in Club Molotov.

Fenomental este piatra de capatai a discografiei Vita de Vie si totodata cel mai bine vandut album VdV – aproape 1.000.000 de exemplare – si cel mai premiat.

Vineri, 14 martie, Vita de Vie va interpreta toate piesele de pe albumul care a propulsat-o in prima linie a trupelor romanesti in cadrul concertului Fenomental, care va avea loc in Club Molotov, incepand cu ora 21.00.

2014: Turneu national FENOMENTAL, cel mai vandut album Vita de Vie

Vita de Vie pune la cale un turneu national, pentru a celebra alaturi de fani 15 ani de la aparitia pe piata muzicala din Romania a celui mai vandut album al trupei – FENOMENTAL. Turneul, in care VdV va canta integral toate piesele de pe album, si nu numai, se va desfasura in perioada februarie – mai 2014 si va cuprinde peste 30 de orase.

FENOMENTAL este piatra de capatai a discografiei Vita de Vie (VdV).

FENOMENTAL este cel mai bine vandut album VdV – aproape 1.000.000 de exemplare – si cel mai premiat.

FENOMENTAL este albumul care a propulsat VdV in prima linie a trupelor romanesti, atat prin sound, cat si prin maniera stilistica abordata.

FENOMENTAL este albumul care a ajuns sa defineasca VdV cel mai bine, ca trupa, in ochii publicului.

Albumul FENOMENTAL a fost integral produs in Essen – Germania, la Basement Studio, iar inregistrarile au durat doar 48 de ore, materialul fiind inregistrat in analog, pe banda, fara niciun fel de editari ulterioare. A aparut pe piata pe suport caseta, dupa care a fost reeditat pe CD, incluzand in plus single-ul Vinolamine.

 

Pret bilet: 20 lei

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos