Vremea se va raci fata de ziua anterioara indeosebi in regiunile din jumatatea estica, unde va deveni mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data, in timp ce in restul teritoriului valorile termice se vor mentine apropiate de cele normale pentru ultima decada a lunii martie.

Astfel, se vor inregistra maxime de la 4…5 grade in Delta Dunarii si in nordul Moldovei, pana la 14…15 grade, izolat, in vest si centru.

Cerul va fi variabil, cu unele innorari in prima parte a zilei in zona montana, unde izolat va fulgui, iar noaptea in sud-vestul extrem, unde vor fi conditii de ploaie slaba. Vantul va prezenta unele intensificari in regiunile sudice si pe crestele montane. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre -7 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 5 grade in vest. Dimineata si noaptea, local se va forma bruma si vor fi conditii de ceata.

BUCURESTI

Vremea se va raci. Cerul va fi variabil, cu unele innorari la inceputul intervalului, cand si vantul mai avea unele intensificari. Temperatura maxima va fi de 9…10 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 0 grade.

vremea3

Sursa: mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.